18-12-2011

Skæve eksistenser

 Jeg har gjort mig nogle tanker,
ordet ”Skæve eksistenser”, hvad er det egentlig? Er det ikke sådan, at vi tror det er mennesker, som lever deres liv anderledes end de fleste?. Er vi så, et eller andet sted, ikke alle en skæv eksistens?

Er det ikke sådan, at vi alle fra fødslen har fået forskellige muligheder, her tænker jeg både materielt og følelsesmæssigt, og ud fra det hver især har valgt livet i en bestemt retning.

Jeg tænker!
Er det mennesket, der går på landevejen, og lever livet fra dag til dag, får luft og motion og til tider måske en bitter til at varme sig på, uden at bekymre sig om hvor det næste måltid mad skal komme fra, eller hvad andre tænker om dem.

Er det mennesket, som tjener en million om året, og som, med næsen i sky, spankulerer ned ad byens hovedgade, for at blive set og som kun ønsker, at det er ham folk snakker om.

Er det den enlige mor, som har 4 børn, måske med forskellige fædre, og som kommer igennem en hverdag med hjælp fra vores gode samfund, og hvor det eneste hun kan tilbyde sine børn er hendes kærlighed, og så det mad der nu er blevet råd til.

Er det nørden, som altid taler om, som altid tænker på, som altid arbejder for og for hvem alting kun drejer sig og én ting, nemlig den ting som nu en gang har hans interesse, og som han er rigtig god til. Det kan for eksempel være: Danmarks statsministre, bonsai træer, melodi grandprix eller indfarvning af stofservietter.

Er det det menneske som sidder i parken på en bænk, og sammen med venner nyder en øl eller flere, eller den der må ind på et offentligt toilet, for lige at få hvad der skal til, for at kunne få en hverdag til fungere.

Jeg tror vi alle på den ene eller anden måde, er fuldstændig unik, og når vi på et tidpunkt ikke skal være her mere, så har vi alle hver især sat vores aftryk på verden, og den havde ikke været den samme uden dig. Sådan er det nu, men

Det var meget bedre i gamle dage.

Jacola